TILLSAMMANS GÖR VI DET MÖJLIGT

Adela Assistans riktar in sig till dig som är sportintresserad och skulle vilja vara mer delaktig inom idrott. 

OM OSS

Adela Assistans riktar in sig till dig som är sportintresserad och skulle vilja vara mer delaktig inom idrott. Vi ger dig möjligheten att aktivt kunna supporta ditt lag, träffa dina idoler, och utöva din favoritsport tillsammans med dina favoritspelare. Adela Assistans skapar en unik möjlighet för sina kunder genom ett nära partnerskap med olika idrottsföreningar i Sverige. Vårt mål är att du som kund ska utöver den sedvanliga assistansen kunna få möjlighet att uppleva den idrott du brinner för och att du får var med och supporta ditt lag från nära håll, oavsett vilket lag du håller på.

Vi ger dig som kund möjlighet att:
  • Närvara på olika sportevenemang
  • Träffa spelare och ledare
  • Kunna vara med och utöva olika sporter.
  • Blir en viktig del i kubbens framtid (läs mer om det under Vår vision)

VÅRA VISION

Vi på Adela Assistans har en vision om att idrott ska vara till för alla. Genom att vara kund hos Adela assistans ser vi till att stödja svenskt föreningsliv som är betydelsefull för miljoner människor. När du blir kund hos oss bidrar du direkt till den klubb du supportar genom att vi för varje supporter stödjer klubben finansiellt. På så sätt är du inte endast en supporter till klubben utan en viktig del i klubbens framtid. Vårt mål är att kunna ta ett stort ansvar och ekonomiskt hjälpa svenskt föreningsliv. Vi hoppas att resultatet av vårt samarbete och bidrag till idrottsföreningar blir att klubbarna kan skapa möjlighet och visa på att idrott är till för alla.
Image

SAMARBETPARTNER

Vill du också inleda ett givande samarbete med oss och ge dina supportar med funktionshinder den unika möjligheten att komma närmare klubben för att kunna visa sitt stöd. Fyll i anmälan för att höra mer om ett samarbete och vår affärsmodell.

SAMARBETSPARTNERS

Image
Image
© Copyright Adela assistans 2022.

Search