Image is not available
Slider

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV


home-doctor-3.png

OM OSS

Adela Assistans riktar in sig till dig som är sportintresserad och skulle vilja vara mer delaktig inom idrott. Vi ger dig möjligheten att aktivt kunna supporta ditt lag, träffa dina idoler, och utöva din favoritsport tillsammans med dina favoritspelare. Adela Assistans skapar en unik möjlighet för sina kunder genom ett nära partnerskap med olika idrottsföreningar i Sverige. Vårt mål är att du som kund ska utöver den sedvanliga assistansen kunna få möjlighet att uppleva den idrott du brinner för och att du får var med och supporta ditt lag från nära håll, oavsett vilket lag du håller på.

Vi ger dig som kund möjlighet att:

Närvara på olika sportevenemang

Träffa spelare och ledare

Kunna vara med och utöva olika sporter.

Blir en viktig del i kubbens framtid (läs mer om det under Vår vision)

Nedan i vårt kalendarier kan du se att idrottsevenemang som just du kan boka och närvara på.
basket-adela-assistans-personal-assistans-stockholm-sverige-kommun-ln-sport.jpg
Inför AIK Baskets hemma premiär för herre och damlaget kan vi erbjuder begränsade fria platser till båda matcherna. Var med och upplev spänningen från nära håll och stötta AIK mot deras jakt på serie seger. Adela Assistans kommer att vara matchvärd. Är du intresserad att komma och titta på matchen fyll i formulären nedan med namn och telefonnummer så ringer vi upp dig. Kom ihåg att platserna är begränsade och först till kvarn gäller.
Fyll i formulären nedan eller
ring 010-16 65 005 

Kontakt

Adela Assistans

Vi på Adela assistans har tillståndsbeslut från Socialstyrelsen att bedriva Personlig assistans för både barn, unga och vuxna.

Framnäsbacken 4
171 66 Solna
010-16 65 005
info@adelaassistans.se